İhsan Yaşar Anaokulu

Vizyon: Sorumluluk, hoşgörü yardımlaşma, dayanışma duygusu gelişmiş; çağa yön veren, kendi alanında lider bireyler yetiştirerek Kabataş ilçesinde örnek bir okul olmak temel görevimizdir.

Misyon: Bu okulda sevgiyle büyüyen çocuklar yetişmektedir şiarı ile çıktığımız bu yolda okul öncesi eğitimini bölgede yaygınlaştırmak; sevgi, güven, oyun ve arkadaşlık ortamında öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, evrensel değerlere, doğaya saygılı bireyler yetiştirmeyi kendimize ilke edindik.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: Okul Sporları Açık Hava Spor Atölyesi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: •Dilimizin Zenginlikleri •Aile Akademisi •Ulu Çınarlarımız •Tarım Atölyesi •Eğitim Ailede Başlar •Tiyatro Şenlikleri •Sönmeyen Kandiller •Velilerle Masal Saati •Sinema Günleri •Geçmişten Geleceğe İz Bırakanlar
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda 3 sınıf bulunmaktadır. Yaklaşık olarak 60 öğrencilik kapasitemiz mevcuttur.

WEB - https://ihsanyasaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - ALANKENT MAHALLESİ KABATAŞ/ORDU Okul Telefon Numarası 0 452 695 77 05

Yerleşim Yeri - ALANKENT MAHALLESİ / KABATAŞ

Adres - ALANKENT MAHALLESİ KABATAŞ/ORDU Okul Telefon Numarası 0 452 695 77 05

Ulaşım Kabataş alankent arası ulaşım taksi ile sağlanmaktadır. Dolmuş hattı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL merkezine 80 km İlçe merkezine 7km